back

Slot anteni Vikipedi

by Mogudoom Mohamed for Uncategorized

En yeni yuva, konum kenarları boyunca (dalga kılavuzunun düzenine bağlı olarak) voltaj potansiyelini sürekli olarak değiştirmenizi sağlar. Konumunuzun yaydığı avantaj, yeni yuvaların kenara yakınlaştırılması veya uzaklaştırılmasıyla değişecektir. Yeni A Excellent ve D bağlantı noktaları (tüketilen Şekil 3 iken), dalga kılavuzunda iletilen RF enerjisiyle en güçlü bağlantıyı hisseder.

Dik oyun polarizasyonu CP radyasyonları üretmek için, iki benzer pertürbasyon portu (PS) xslot giriş aslında eksantrik bant tasarımlı konumun altına istiflenir. PS başına iyi bir PIN diyot düğmesinin eklenmesi nedeniyle, yeni önerilen anten, kalan el CP’si LHCP’den sağ el CP’ye kadar değişen bir seçenek olabilir. Bu antenler hemen hemen tüm iletişim uygulamalarında, radar sistemlerinde, uydu yazışmalarında ve kablosuz pazarlamada yaygın olarak kullanılmaktadır.

Aslında pozisyon anteni nedir? – xslot giriş

Slot antenleri, büyük bir çelik levhanın yan yuvası boyunca birinci sınıf bir frekans topluluğu mevcut olduğunda ana hat üzerinde çalışır, ardından enerji kaynakları yayılır. Tek bir teknolojinin yardımıyla konum antenlerine sahip olmak, boyut oluşturmak kolaydır. Epidermis yapısı ne olursa olsun anteni kolayca kesebilir. Ve bu, çok sayıda anten gerektiren bir projeye sahip olmak için antenin son derece basit olmasıdır. Yeni yanal jette, neredeyse her yöne doğru, 180° azimutun üzerindeki konuma kadar doğrudan antene doğru gidiyor. Alan Blumlein, keskin bir çok yönlü yataylığa sahip VHF TV yayınına sahip olmak için bir slot anteni tasarladı ve dikey eğilimi zayıflatabilir ve yatay polarizasyon elde edebilirsiniz.

Slot anteni Vikipedi

Empedans, kalple ilgili yeni sınır için teklif noktasının hareketinde azalma gösterdiğinden. Yepyeni kulenin çerçevesi birbirine bağlı birkaç kuleye benziyor. Bu ikisinden küçük olanı aslında mükemmel bir küboid şekle sahiptir ve yetmişli dokulara yardımcı olacak popüler bir desen yapabilirsiniz. İki sistemin takip eden ve uzun olanı aslında yuvarlaktır ve ilerideki yeni gösterge kulesini içeren mavi camlı bir dış cepheye sahiptir. Vaka adımı 3 – Her iki durumdaki iki iletken uçağı karıştırın ve ışık kaynağına bağlayın. Yeni görüntü ekranı yeni sonuçta ortaya çıkan entegrasyonu görecek şekilde ayarlanmamıştır.

Çift bantlı dairesel polarize CP antenleri için bir rutin görüntülenmeye çalışılıyor. Dış yuvanızın bir dalga boyu ayarı artı birandahalf ise. Babinet, bir veya iki tamamlayıcı ekranın karşılaştırılabilir bir kırınım eğilimi yaratmasını önerdi. Bu prensipten yola çıkarak slot anteninizin yapısı ile performans katmanına göre tamamen kesilen yarı-eğilimli dipol yapısı birbirini tamamlayıcı niteliktedir.

Slot anteni Vikipedi

Bu nedenle, yeni yuvayı güçlendirirken iletken çanağın gövdesi bir yuva keserse elektromanyetik dalga üretirler. Bu nedenle portlardan gelen maruziyete anten dahil olarak çalışır. Rotaların metalik derisi, ona yakın yeni konumun oluşmasına olanak sağlar. Şu ana kadar dikdörtgen bir yuvaya sahip yuva antenlerini tartıştım. Bununla birlikte, performans levhasındaki konum çok daha kolay herhangi bir şeklin içinde üretilebildiğinden, yalnızca dikdörtgen bir konuma sahip olmak gerekli değildir. Bu nedenle iletken çanağın yüzeyine göre bir konum kesildiğinde, yeni yuvayı yenilemek için taze elektromanyetik devrim yayılır, bu nedenle anten görevi görür.

Temel olarak, büyük bir metalik iletken tabakanın içindeki λ/2 uzunluğunun λ/2’den çok daha düşük olduğu heyecan verici bir uzatılmış konum azaltımı yapılarak tasarlanmıştır. Yuvanıza gelen en yeni heyecan, ortada veya ortanın dışında sunulur. Işın için düşük eşdoğrusal olan en yeni ülkelerde, yukarıdaki birkaç pencere, iç sayılar adım bir ve dos, aynı kırınım gelişimini yaratır.

Diğer çeşitli monitörlerin, yeni şehir merkezlerini açıklık ve ikincil görüntü ekranı olan ekran kasabasından değiştirdiği düşünülüyor. Polarizasyon, konum anteni ve onun özel itaatkar dipol antenini içeren temel farktır. Temel olarak antenin tazeleme işlemi iki kablolu menzil sayesinde yapılır. En yeni besleme noktası, dipol antenler gibi kişinin anteninin taze empedansına karar verir. Besleme alanı kardiyonun yanlarına doğru kayarsa yeni empedans yavaş yavaş azalır. Ve bu, büyük bir iletken yüzeyin yanı sıra belirli boyuttaki dikdörtgen limanların taze konum anteni olarak bilindiği ileri sürülebilir.

Slot anteni Vikipedi

Yaş.gram dipollerin yerini alabilirler. Radyatörün uzunlamasına uzantısı için dik bir polarizasyona ihtiyaç duyulursa. Bir dipolün büyük bir kaynaktan beslenmek için kullanılabilmesi durumunda parabolik anten dikey olarak odaklanmış ancak yatay olarak polarize edilmiş harika bir görüntü oluşturmak için ortak ışın, onu takiben dipol yatay olarak odaklanmalıdır. Bu, parabolik reflektörünüzün yepyeni sınır yüzeylerinin hiçbir zaman yeterince iyi aydınlatılmayacağı anlamına gelecektir. ancak reflektörün altında ve üstünde çok fazla enerji yok olur. Eş zamanlı olarak yeni dipolün boyutu a düzleminin içinde uzar; parabolik reflektörünüzün odak noktası için ışın kaynağı gibi bir nokta. İster a konumlu antenden dipol değiştirilsin, böyle bir durumda bu tür dezavantajlar ortaya çıkmaz. Mükemmel bir çift kutuplu anten içeren bir konum anteni, radyo frekansı yeni plakayı aktif bir anten olarak çalıştırdığında elektromanyetik dalgalar yayar.

Slot Anteninden Uzak Yazılım

Burada uyarma olarak kullanılan taze dış mekan teklifi, iki kablolu iletim aralığı ile yuvanın merkezinde verilmektedir. Element belgeleri bireysel davet üzerine kaydedilmeyi deneyin, aksi takdirde tıp yazarları nedeniyle referanslar vardır ve gerçekten keşfedilmelidiryazarlar hakkında kendine güvenen görüşler. Konum anteninin kullanımında kullanılan yepyeni ses seviyesi çeşitliliği 300 MHz’i deneyerek 30 Gigahertz’i yapabilirsiniz. İlgili bir uygulamada, birkaç hızlı ulaşım programında vagon konumlarından yeni tahsiste sızdıran dalga kılavuzları kullanılıyor. En yeni kulede dört adet yer altı katının yanı sıra 2 adet kişisel izleme sistemi bulunmaktadır.

Slot anteni Vikipedi

Yeni pozisyon anteni yapım çerçevesi, çalışma prensibini belirliyor. Sınırsız dikdörtgen bir taşıma levhasının iyi bir yanal konuma sahip olduğunu ve uzunluğunun λ/2 azaldığını ve genişliğinin sadece λ/dos’tan çok daha az olacağını tahmin edin. Kablosuz iletişim çözümleri alanında daha geniş veri aktarımına sahip, enerji tasarruflu ve en yüksek kazanımı elde edebileceğiniz antenlere olan ihtiyaç artarken, farklı türde antenler icat ediliyor.

Ayrıca yuvalardan oluşan bir dalga kılavuzu radyo devrimi dalga boylarını iletir. Çok sayıda bağlantı noktası aynı zamanda ince, ortak şekilli bir mikrodalga fırın ışınını da serbest bırakabilir ve harika bir yönlendirici anten dahil olmak üzere işlevler gerçekleştirebilirsiniz. Yepyeni dairesel yuvalı antenin ürettiği dar bir ışık dışı ışın denemesi. En yeni slot anteni ilk olarak 1943’te Robert Meters tarafından tanıtıldı. Barrett, II. Dünya Savaşı sırasında Massachusetts Enstitüsü’nde Teknik Dışı (MIT) bir profesyonel. Barrett, eğer radar olanaklarına odaklanıyorsanız yeni konum anteni fikrini keşfetti ve bu aynı zamanda hızla ordu yazılımına sahip önemli bir teknolojiye dönüştü. Zamanla, yeni pozisyon anteni gelişti ve uydu etkileşimi, kablosuz ağ ve televizyon iletmeniz gibi birçok endüstriyel uygulama için kendi yolunu buldu.

Slot Anteninin Dezavantajları

Bir slot anteni, 1938’de hevesli bir İngiliz dijital mühendisi Alan Blumlein tarafından icat edildi. Birleşik Krallık’ta film müziği, telekomünikasyon, stereofonik ses gibi yeniliklere sahip olduğu için en büyük ve yaratıcı mühendis olarak anılıyordu. radar ve televizyon. Ancak anteni kısadır ve reflektör antene kıyasla yüksek diyafram açıklığı genel performansına sahiptir. Ayrıca en yeni slot anteni daha yüksek verim ve net yönlendirme sağlar. Slot anteninin yeni empedansı en yeni teklif alanı durumuna bağlıdır.

CP anteni GNSS yazılımına sahip olmalıdır”>GNSS programlarına sahip benzersiz geniş ışınlı çapraz dipol CP anteni.

Slot anteni Vikipedi

Bu, temel olarak kendi yayılan topluluğunuzun yepyeni ilişkilendirilebilirliğini gösterir ve yeni dipolün yayılan dünyasında kendi konumunuzun empedansını sağlayabilirsiniz. Görüntü, çalışmasını iyi açıklayan bir konum antenini ortaya koyuyor. Bu, genellikle bir anteni başlatmak için sahip olunacak alanın ince olduğu yerden kullanılır. Cep telefonu baz istasyonlarında market anteni olduğundan antene ihtiyaç duyulur ve radar anteni kullanabilirsiniz. Slot antenleri yayınlanabilir ve harika yüksek frekansı (SHF) keşfedeceksiniz ve ultra yüksek frekansı (UHF) yapabilirsiniz.

Uygulamalar

Yatay konumlu bir anten, iyi bir dikey polarize sinyal sağlar. Dikey konumdayken anten yatay olarak polarize edilmiş sinyali sağlar. Slot antenleri aslında radarda, uydu iletişiminde, Wi-Fi’de ve televizyon yayıncılığında bulunan, yönlü ışık modellerine sahip, düşük karakterli, geniş bantlı antenlerdir. Babinet’in optikten uzak konsepti sayesinde Slot Antenden uzak işlevsellik kolaylıkla gerçekleştirilebilmektedir. Bu anten UHF’de çalışsa da en düşük ışık performansına sahip olmaya devam ediyor. Ayrıca tamamlayıcı dipol anteninden daha büyüktür.

Slot anteni Vikipedi

Hemen hemen tüm diğer antenlerin aksine, antenin daha az ağırlık işi vardır. Dış anten veya uçak söz konusu olduğunda slot anten, hafif boyutları sayesinde sağladığı fayda nedeniyle son derece pratik bir anten olacaktır. Anteninizin yeni dikey ortak tasarımlı ışını, panorama için kabın içindeki her dalgayla birlikte sıvının 360° yakın tepesinden geçer.

Artık slot antenin ne olduğu, çalışma şekli, yapısı, ışın modelleri hakkında bilgi sahibi oldunuz ve uygulamaları tercih edeceksiniz. Bu anten, en düşük esinti ağırlığına, hafif boyutlara ve size uygun boyut tasarımına sahip olduğundan, dış mekan anteni için yaygın olarak seçilmiştir. Işık gelişimi, eşdoğrusal dipol antenlere paralel olacak şekilde dikey olarak monte edilmeye çalışılır. Dalga kılavuzunun içindeki taze dalga boyu, boş alandakinden daha uzun süre dener. Bu dalga boyunda bir değer elde etmek için slot radyatörlerin gruba göre kesin mesafesi belirlenir. serbest alana ilişkin yeni dalga boyu λ’dan biraz daha büyüktür.

Slot anteni Vikipedi

Yani prensip, birbirini tamamlayan iki ev penceresinin tamamen aynı kırınım desenini yarattığını söylüyor. Pozisyon başına en yeni ayrım, her bir çevredeki pozisyonun kardiyovasküler sistemi arasında yayın dalga boyu noktasının yarısının bulunmasıdır. Bu tür yuvalar, dalga kılavuzunuzun ana hat nedeniyle ayrılan iki köşesine kesilir. Bu nedenle, boyutu dışında bir konuma sahip iletken bir kaplamanın aslında a slot anteni olarak adlandırıldığını söyleyebiliriz.

Kendi konum anteninizin en yeni işletim veri aktarımı, 25 Gigahertz hacim çeşitliliğine yardımcı olmak için 300 MHz arasında herhangi bir yerde deneyebilir. Ancak öyle değil, yeni hacim dalga boyu kısa; ve bu nedenle, yeni pozisyon ve ezilmiş tabak da kısa sürüyor. Dalga boyu konumunun yüzde 50’si ışık merkezli bir yarım dalga dipolü andırır ve kazanabilirsiniz. Ancak yepyeni slot anteni ve polarizasyona göre 1/2 dalga dipol anten versiyonunu ortaya çıkaracaksınız. Sonsuz bir uçak performans ekranının çizildiğini ve istediğiniz şekil ve boyutta delikler açabileceğinizi ve sonunda ekranın konum dışı anteni olacağını düşünün.

Kendi dairesel polarizasyon CP’sine sahip, el yazması çift bantlı, halka şeklinde halka konumlu bir antenin görünümü gösterilmiştir. Basit yapıya sahip yeni önerilen antenin üretilmesi ve değiştirilmesi kolaydır. Kendi bağlantı çıkarıcınızın iki parmağının yeni uzunlukları aslında aynıdır ve halka yuvanızın yeni dış yarıçapına eşit olması durumunda, bireysel olarak iyi bir CP radyasyonu elde edilebilir. Konum anteninizin ışın eğilimi, en yeni yuvanın sürüş frekansına ve oranlarına bağlıdır. Öyle olmasa da, bu anten genellikle yüzde 50 dalga dipol anteni içeren çok yönlü yayın modellerinden sonra gelir. Bu, sınırlama alımına ilişkin bir yarım-eğilimli dipolü simüle etmek için 1/2-dalga boyu pozisyonu yapacak ve ışınlanabileceksiniz.

Slot anteni Vikipedi

Muazzam bir konum anteni, yirmi dört bağlantı noktasıyla birlikte artık 16 dB’ye kadar maksimum anten edinme kapasitesi sunuyor; bu, coşkulu bir çok yönlü mikrodalga anteni için biraz inanılmaz. Öyle olmasa da, büyük boynuzlu veya küçük çanak antenle karşılaştırıldığında yine de daha düşük erişimli bir antendir. En yeni dış besleme, çift telli işaret izleri sayesinde yeni yuva kalbine aktarılır. Ayrıca besleme alanı, en yeni slot anteninin empedansını bulur. Çünkü teklif kısmı kenarda merkezde hareket ederse empedans kaybolacaktır.

Tasarım ve en yeni yuvayı boyutlandırabileceğiniz artı çalışma hacmi radyasyon gelişimini belirler. UHF sırasında slot antenleri sıklıkla kullanılır ve mikrodalga frekanslarını kullanabilirsiniz; bu frekanslar, antenin ve slotun uygun şekilde kısa olması için yeterince hızlıdır. Bu dalga boyları sırasında, radyo sörfü genellikle mükemmel bir dalga kılavuzu tarafından sunulur ve ayrıca anten, dalga kılavuzu üzerinde bağlantı noktaları içerir; buna mükemmel oluklu dalga kılavuzu anteni denir. Birkaç liman, büyük bir direktif numarası anteni görevi görür ve mikrodalgalardan dar, fan tasarımlı bir ışın oluşturabilir. Konum anteninin temel uzmanları onun boyutlarını, tasarım basitliğini dener ve bazen dalga kılavuzu veya Masaüstü panel teknolojisiyle oynayarak toplu tasarım yapmanıza yardımcı olacak daha yumuşak bir sürüm elde edersiniz. Bir slot anteninin arkasındaki prensip, mükemmel bir çift kutuplu antenin ikizi iken çalışmasıdır.

Slot anteni Vikipedi

Mükemmel bir çift kutuplu antenin içinde akım, birkaç çubuk veya kablo aracılığıyla hareket eder ve elektromanyetik dalgaları yaymak için dijital bir meslek üstlenir. Normalde yeni konumun boyutu, gerekli iş hacminin dışında yeni dalga boyunun yaklaşık yarısı kadardır. Süresi önemlidir çünkü yeni antenin rezonanslı olmasını garanti eder ve göstergeleri zahmetsizce göstermesini ve almasını sağlar. Herhangi bir asimetriye sahip harika bir slotring, aynı zamanda modunuza göre daha fazla hizmet vermektedir. Bu basit gözleme göre, L şeklinde bir şeritle desteklenen birincil eş düzlemli dalga kılavuzu CPW beslemeli halka şeklindeki slot anteni bu sayfada incelenmektedir. Benzer şekilde, L şeklinde bir çıkıntıya sahip olan ve herhangi bir kısa devre olmadan yapabileceğiniz yepyeni halka şeklindeki oluk, büyük bir dairesel polarize CP devrimi oluşturmak için yeterlidir.

Pozisyon Anteninden Gelen Radyasyon

Yeninin sayısı ve boyutu yan loblar çok olumsuz etkilenmektedir. Yeni bağlantı noktaları genellikle kalan kısma bağlanır ve eksantrik olarak (azaltılmış bağlantıyla) düzgün bir şekilde çalışırsınız. Dalga kılavuzunun en yeni dar tarafına takıldığında, rezonans konumu radyatöründe bu uzunluk meydana gelebilir. Duvar yüzeyine göre daha hızlıdır. Bu durumda, yeni pozisyon yanlarda led ile birlikte olabilir, daha sonra dalga kılavuzunun A iyi bölümüne hafifçe uzanır.

Slot anteni Vikipedi

Şekil, kendi slot anteninizin en yeni veri aktarımını genişleten yepyeni dikdörtgen şekilli antenlerden farklı konum antenleri önerir. Burada kişinin konumunun ışık düzeninin ve dipolün her ikisine de benzediği ayırt edilir. Ancak öyle değil, eğer dipol için yatay olarak kutuplanmışsanız, yeni elektronik mesleği muhtemelen pozisyonda dikey olarak kutuplaşmış olabilir. En yeni slot anten çerçevesi basit ve kısadır ancak yüksek güçlü hesaplar geliştirecektir. Bu nedenle iklim radarı ve navigasyon programlarında konum anteni popülerdir. Slot anteni SHF, UHF ve mikrodalga fırın dalga boylarında sürekli olarak çalışır.

Related Posts

Prev post Casitabi Gambling enterprise Comment To possess Participants Within the The japanese

ContentCasitabi Bonus RulesQ: Is Casitabi A good Japanese Casino?Pro Got Implicated Of experiencing Numerous Membership…

Next post Possess Ultimate Adventure During the Our Private On-line casino!

BlogsGambling establishment Application#3: Playstar Internet casinoPremier Group Winner Opportunity: Town Favourites To have A 5th…