back

Aangekondigde maatregelen omvatten bezuinigingen op

Australië houdt vast aan begrotingsconsolidatie

Het herhaalt de toezegging om de begroting in evenwicht te houden, in overeenstemming met 2018 moncler onze opvatting dat moncler jas heren sale de begrotingsconsolidatie is vertraagd maar niet is omgekeerd.

Risico’s voor de moncler jassen economische projecties van de overheid, met name een scherpere dan verwachte daling van de grondstoffenprijzen, zouden het proces verder kunnen vertragen.

De begroting van dinsdag moncler jassen heren is bedoeld om het recente proces van tekortvermindering voort te zetten en voorspelt een daling tot AUD18 miljard of 1,1% van het BBP moncler uitverkoop in FY14. moncler jas outlet De volgende twee jaar vallen er verdere verliezen totdat de begroting drie jaar later dan gepland in FY16 in evenwicht is.

Met federale verkiezingen op 14 september werd niet geanticipeerd op een verschuiving naar agressieve bezuinigingen en belastingverhogingen. Aangekondigde maatregelen omvatten bezuinigingen op gezinsbijslagen ter waarde van meer dan 10 miljard moncler outlet sale dollar over 10 jaar, een verhoging van de Medicare-heffing vanaf volgend https://www.monclerjassenherenoutlet.nl jaar, hogere douanerechten en wijzigingen in belastingverlagingen voor bedrijven. moncler jas dames Het budget laat deze veronderstelling intact.

De lage staatsschuldratio’s in Australië betekent dat de overheid begonnen is met haar begrotingsconsolidatie vanuit een sterke positie moncler jassen dames sale en ruimte heeft om haar tekort langzamer moncler dames te verminderen dan veel andere geavanceerde moncler jas dames sale economieën. moncler nederland (We hadden verwacht dat de bruto overheidsschuld dit jaar een piek zou bereiken van ongeveer 33% van het bbp.) moncler jassen dames De begroting heeft geen gevolgen voor moncler jassen outlet de rating.

De niet-teruggave van het budget naar overschot in het huidige fiscale jaar (eindigend in juni 2013) zoals moncler jassen heren sale gepland, moncler sale is geen verrassing. Penningmeester Wayne Swan had eind vorig jaar gezegd dat een overschot onwaarschijnlijk was. We hebben deze uitdaging al overwogen gezien de risico’s voor de economische voorspellingen van de overheid en de schaal van aanpassing moncler outlet die in korte tijd nodig is.

De gecombineerde impact van een sterke Australische moncler jas dames sale dollar, moncler jas sale lagere grondstoffenprijzen en een afnemende economische groei op de overheidsinkomsten betekent dat de regering nu een FY13-tekort van 1,3% van het bbp voorspelt, dicht bij onze eigen voorspelling van 1,5% van het bbp.

De economische moncler jas heren projecties in de 2013 Budget 14 gaan uit van een bescheiden daling van de grondstoffenprijzen of de ruilvoet. Nadeelrisico’s zijn van toepassing op deze projecties. Verder kijken dan de verkiezingen van september, maatregelen om de inkomsten te verhogen en de uitgaven te verminderen die de begrotingsconsolidatie op middellange termijn versnellen, moncler heren zouden de rating verder ondersteunen.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev post Dans le livre, il décrit des hordes d'Indiens essayant de
Leave a comment

J'avais l'impression que si j'étais prêt à changer complètement l'orientation de l'entreprise. 'Cela s'est bien…

Next post Ou pa konn sa va sanble ak l nou vrman panse osij de sa
Leave a comment

When disaster strikes, sometimes everything is shut down. This means the simple things we take…