back

000 bpd toe: Kerbala, Missan en Kirkuk, elk met moncler jassen

Irak zoekt investeerders in raffinaderijen

LONDEN, 17 april (Reuters) Irak wil geleidelijk zijn olieraffinaderijen privatiseren en investeringen aantrekken in moncler jas heren sale nieuwe fabrieken in het hele land, zei de vice-olie-minister dinsdag, omdat de belangrijkste ruwe exporteur ernaar streeft de afhankelijkheid van dure brandstofinvoer in te dammen.

De moncler heren binnenlandse vraag naar brandstof moncler jas heren stijgt snel moncler jassen in Irak, net als in andere grote ruwe olieproducenten in het Midden-Oosten, zoals Saoedi-Arabië. Bagdad, dat zijn moncler jas outlet olieproductie stimuleert, is ook bezig met een stroomafwaartse expansie van miljarden dollars.

zou graag zien dat de particuliere sector zijn rol vergroot, zei afgevaardigde olie-minister Ahmed al Shamma op een conferentie in Londen. moncler jassen dames sale moet het ministerie van handel goederen kopen en verkopen; het is verouderd.

Hij voegde eraan toe: zijn op zoek naar moncler nederland volledige moncler jassen outlet renovatie van oude raffinaderijen en privatiseren ze geleidelijk. Dat is het ultieme doel.

De vraag naar brandstof groeit snel, zei de onderminister. De vraag naar benzine in Irak is nu meer dan 20 miljoen liter per dag en het gebruik van gasolie is meer dan 22 miljoen liter per dag.

de vraag neemt snel toe.

is een moncler dames zeer sterke stijging, maar moncler sale het https://www.monclersale.nl zal afnemen.

RAFFINADERIJEN Irak heeft drie hoofdraffinaderijen Baiji, Daura en moncler jas sale Basra. Totale capaciteit eind december stond op 567.000 bpd, zei Shamma.

Door verbeteringen op de bestaande locaties wil Irak tegen het einde moncler jassen heren sale van 2012 de capaciteit opvoeren tot 610.000 bpd, zei hij. Het streefcijfer voor volgend jaar is moncler uitverkoop 750.000 bpd.

In de loop van moncler jassen heren de tijd voegden vier voorgestelde fabrieken ongeveer 750.000 bpd toe: Kerbala, Missan en Kirkuk, elk met moncler jassen een capaciteit van ongeveer 150.000 bpd, en Nassiriya, met een capaciteit van 300.000 bpd.

Van die vier zeiden Iraakse functionarissen eerder dat Nassiriya de laagste prioriteit zou zijn, omdat het is ontworpen om op ruwe olie te lopen van het nog te ontwikkelen Nassiriya-olieveld.

Shamma zei dat een deel van de producten van de Nassiriya-raffinaderij beschikbaar zou zijn voor export en dat infrastructuur werd opgezet in Zuid-Irak om dit te faciliteren.

hebben alle faciliteiten moncler jassen dames ter beschikking gesteld om het moncler outlet sale beleggers gemakkelijk te moncler jas dames maken. Er 2018 moncler worden vier aanlegsteigers gebouwd voor moncler outlet vliegtuigbrandstof, moncler jas dames sale stookolie, benzine en gasolie, zei hij.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev post The western methods claim that blood pressure cannot be
Leave a comment

5. Illuminate the Little Things Near Deck. Keeping the boats properly covered with LED boat…

Next post We've all heard whispers and rumors
Leave a comment

The new ZBox sports a Zacate processor with dual 1.6GHz cores along with all of…